Pe linga aducerea lui Ganea si a lui Catalin Munteanu, in Giulesti ar mai putea veni jucatori din Cipru, Portugalia si Spania.

Furtuna preconizata in Giulesti dupa esecurile finalului de an nu a depasit nivelul paharului de apa. Chiar daca patronul George Copos parea dispus sa renunte la Razvan Lucescu, vehiculindu-se mai multe variante pe banca tehnica a Rapidului, in cele din urma, antrenorul va ramine in Giulesti cel putin pina in vara. „Nimeni de la Rapid, absolut nimeni nu a vorbit despre o intrerupere a colaborarii cu Razvan. Mass-media au crosetat pe aceasta tema, ajungind pina la inventii. Eu n-am mai vorbit cu Razvan de dupa partida cu Jiul, cind, intr-adevar, eram foarte, foarte suparat", a declarat Copos luni seara, in urma intrevederii cu Razvan Lucescu. „Eu n-am zis niciodata ca plec. Singurul care poate sa spuna ceva despre acest lucru este domnul Copos. Daca a spus ca am contract pina in vara, atunci inseamna ca asa este", a confirmat si tehnicianul.

Ganea, viitor vicepresedinte

In lipsa schimbarilor de pe banca tehnica, giulestenii fac modificari in cadrul lotului de jucatori. Cea mai mare lovitura o reprezinta iminentul transfer al lui Ionel Ganea, golgheterul campionatului fiind pe punctul de a-si rezilia contractul cu Dinamo contra a 150.000 de euro. Dupa acest moment, Ganea va semna o intelegere pe doi ani si jumatate, dupa care ar putea fi numit vicepresedinte al clubului.

De asemenea, in Giulesti va veni si coordonatorul dinamovistilor din tur, Catalin Munteanu, pus pe liber de Rednic.

In afara lor, giulestenii mai au in vedere o serie de jucatori straini. „Sint doi jucatori din campionatul Spaniei si doi din Portugalia care sint pe lista noastra. Unul sau doi stiu ca sint argentinieni, dar nu stiu exact despre cine este vorba. Grigore Sichitiu se ocupa de transferuri", a declarat George Copos. Directorul tehnic, in schimb, a plecat ieri in Cipru, de unde intentioneaza sa transfere doi fotbalisti ai gruparii antrenate de Ioan Andone, Omonia Nicosia.

Pleaca jucatorii de nationala

La capitolul plecari, Rapid s-ar putea desparti de „jucatorii de nationala" - „E sansa lor", spune Copos. Principalii vizati sint Mugurel Buga si Marius Maldarasanu, des criticati de patron, nu si portarul Dani Coman („e netransferabil!"). Foarte probabil, Rapid se va desparti de Nicolae Constantin, care si-a aranjat un transfer in Cipru, dar si de Vali Negru, dorit de Dan Petrescu la Urziceni, sau de Lucian Burdujan, care ar putea reveni la Ceahlaul.