Marijuana constituie, in prezent, cea mai importanta recolta destinata vinzarii in Statele Unite, depasind culturile traditionale de griu, porumb sau de soia, potrivit unui raport publicat recent. Studiul arata ca 10.000 de tone de marijuana valoreaz
Marijuana constituie, in prezent, cea mai importanta recolta destinata vinzarii in Statele Unite, depasind culturile traditionale de griu, porumb sau de soia, potrivit unui raport publicat recent. Studiul arata ca 10.000 de tone de marijuana valoreaza 35,8 miliarde de dolari, in crestere in fiecare an, iar valoarea la vinzarea pe strada este chiar mai mare. Comparativ, recolta de porumb ajunge la 23 de miliarde de dolari, iar cea de soia la 17,6 miliarde de dolari.

Marijuana este cea mai mare cultura in 12 state din SUA. In California, care este cel mai mare producator de marijuana, valoarea acesteia ajunge la 13,8 miliarde de dolari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.