"Eu am curaj sa pun pariu cu Marcel Popescu pe o gramada de bani ca Dinamo nu va putea disputa partidele de "acasa" pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare. Daca pierd, eu platesc acesti bani, daca nu, sa isi dea demisia. La ritmul in care merg lucr
"Eu am curaj sa pun pariu cu Marcel Popescu pe o gramada de bani ca Dinamo nu va putea disputa partidele de "acasa" pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare. Daca pierd, eu platesc acesti bani, daca nu, sa isi dea demisia. La ritmul in care merg lucrarile, acest lucru este exclus. A facut niste declaratii belicoase", a spus ieri Turcu, existand posibilitatea ca acesta sa fie suparat pe Popescu dupa ce firmele sale de constructii, care au o gramada de contracte cu Ministerul de Interne, nu au fost luate in seama la efectuarea lucrarilor de la stadion. "Daca era 1 aprilie, apreciam gluma lui Marcel Popescu, dar asa... nu sunt decat declaratii iresponsabile. Noi cautam in continuare solutii pentru un stadion pe care sa jucam la anul", a afirmat oficialul FC Dinamo, la doar o zi dupa ce chestorul Popescu anuntase ca arena va fi gata, existand deja aproape un milion si jumatate de euro buget. "Marcel Popescu este proprietarul stadionului prin functia pe care o ocupa. Suntem decisi sa inaintam o adresa prin care vom cere ca CS Dinamo sa garanteze faptul ca Dinamo va evolua in <<Stefan cel Mare>>. Vrem si noi grafice de executie, pentru a fi mai credibile aceste declaratii", a mai spus Turcu. Popescu a refuzat sa comenteze afirmatiile lui Turcu, precizand doar ca "avem tot interesul sa facem stadionul cat mai repede, pentru ca noi luam bani daca Dinamo joaca aici. Eu cred ca la finale primului semestru, in jur de 1 iulie, 20 iulie, oricum pana la 1 august, stadionul va fi capabil sa gazduiasca meciurile echipei Dinamo in Liga Campionilor". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.