Asociatia Civic Media a predat CNSAS o lista a "cremei elitelor" sub forma unor carti de joc, dupa modelul aplicat de armata SUA pentru identificarea sustinatorilor regimului dictatorial din Irak. Civic Media sustine ca acestia trebuie cercetati cat
Asociatia Civic Media a predat CNSAS o lista a "cremei elitelor" sub forma unor carti de joc, dupa modelul aplicat de armata SUA pentru identificarea sustinatorilor regimului dictatorial din Irak. Civic Media sustine ca acestia trebuie cercetati cat mai repede in conditiile in care Romania va intra in UE. "Lista cuprinde membri ai Comisiei Tismaneanu, tinand cont de implicatiile lor in confiscarea pentru a doua oara a revolutiei romane si a anticomunismului romanesc, dupa conjuratia din decembrie 1989 cunoscuta sub numele Iliescu-KGB", se arata in comunicat. Legat de prima lista "Voci Curate" cu jurnalisti si formatori de opinie din mass-media, aceasta numara in total 1.018 persoane pentru care Civic Media a cerut cercetarea trecutului lor din perioada comunista.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.