"Nu avem nevoie de domnisori imburgheziti, invatati cu masina la scara, care viseaza sa castige alegerile pentru functii" - Ion Iliescu.
Salvarea onoarei neamului
" Vasile Marin si Ion Mota (...) au luptat in munti impotriva fiarei
"Nu avem nevoie de domnisori imburgheziti, invatati cu masina la scara, care viseaza sa castige alegerile pentru functii" - Ion Iliescu.
Salvarea onoarei neamului
" Vasile Marin si Ion Mota (...) au luptat in munti impotriva fiarei bolsevice, salvand pentru eternitate onoarea neamului nostru" - Comunicatul Fundatiei "Profesor George Manu".
Avertismentul lui Iorgulescu
In cazul in care castelul va fi vandut altcuiva decat MCC, Dominic Habsburg "va vinde doar zidurile goale".
Udrea are o copie xerox
"Detinem informatii din care rezulta ca in momentul in care Elena Udrea facea declaratiile privind existenta biletului, ar fi detinut deja o copie xerox" - Codrin StefAnescu.
Parchetul ar putea cerceta
"In momentul in care vom fi sesizati cu o plangere privind continutul acestui bilet, probabil ca vom face cercetari" - Laura Codruta Kovesi.
VORBA ANALISTULUI
"Utilizarea cu succes a banilor europeni depinde, insa,
in mod fundamental de capacitatea noastra de a-i cheltui cat mai folositor cu putinta" - Mihai TAnAsescu.
Iliescu despre Ilici
"S-a consacrat numele Iliescu - Ilici, dar mie nu mi-a spus nimeni niciodata Ilici, ma cheama Ion, iar in familie mi se spune Ionel" - Ion Iliescu.
70.000 de victime irakiene in 2006
ONU a anuntat ca peste 34.000 de civili si-au pierdut viata in Irak in anul precedent, numarul persoanelor ranite depasind 36.000.
Procesul lui Atanasiu a fost Inchis
Curtea de Apel Bucuresti a constatat ieri incetarea procesului declansat de Teodor Atanasiu, de anulare a suspendarii sale din functie. Sentinta a ramas definitiva
"Cred ca am jucat de-a lungul vietii cu toti cei care se afla acum in sala... credeti-ma, asa e", a declarat Meryl Streep cand a primit premiul.
Sapte ani pana la euro
Romania are nevoie de o perioada de pregatire de sapte ani inainte de a adopta moneda euro, potrivit planului de convergenta propus de autoritatile romane.
Statul tepuit de Niculae
Patronul de la INTERAGRO a furat statul roman cu 110 miliarde de lei vechi, prin sustragerea de la plata impozitelor datorate.
Chivu, "trompeta" etapei
Fundasul lui AS Roma a primit acest calificativ de la site-ul sportisland.net, care l-a notat cu 1 pentru prestatia din partida de campionat cu Messina.
Subiecte pretioase
Cheltuielile pentru realizarea subiectelor de la testele nationale si bacalaureat se ridica la 337.500 de lei, potrivit Ministerului Educatiei si Cercetarii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.