Premiul consta in evitarea sacrificarii de Craciun, plus o cantitate importanta de morcovi.

Sportul-rege cistiga adepti si in lumea animalelor. Dupa ce in primavara purcelusi din sapte tari s-au infruntat pentru laurii


Premiul consta in evitarea sacrificarii de Craciun, plus o cantitate importanta de morcovi.

Sportul-rege cistiga adepti si in lumea animalelor. Dupa ce in primavara purcelusi din sapte tari s-au infruntat pentru laurii olimpici, la cel de-al treilea concurs destinat lor, care s-a tinut in Rusia, zilele acestea Moscova a gazduit o noua competitie a purtatorilor de sorici. Sportivii cu patru picioare au trebuit sa-si arate maiestria in probe precum alergarea sau cea a unui joc care aduce cu fotbalul, in care ei trebuie sa impinga cu botul balonul imprimat cu imagini sub forma unor morcovi. La alergare, purcelusii, foarte bine pregatiti, nu-si pierd din ochi antrenorii, care trebuie sa stea in spatele lor, pentru a-i incuraja si pentru a-i determina sa termine concursul.

La jocul cu balonul de fotbal lucrurile sint insa mult mai simple: impartiti in doua echipe de cite cinci, purcelusii trebuie sa rostogoleasca cu riturile o minge acoperita cu ulei de peste, in fiecare colt al terenului fiind delimitata aria unde ei trebuie sa marcheze. Echipa cistigatoare obtine marele premiu constind intr-o cantitate substantiala de morcovi. Alex Sharshkov, vicepresedintele Federatiei Sportive a porcusorilor, care numara in prezent peste o suta de membri, a dat asigurari ca exemplarele care se intrec in concursuri nu vor fi sacrificate, ei urmind sa dea nastere unei noi generatii de sportivi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.