"Am avut 15 procese in care reprezentanti ai familiilor de straini care doreau sa adopte ne-au dat in judecata, in contencios administrativ, pentru a anula adresa in care noi am trimis dosarele acelor familii. Am mai ramas in proces cu 10 dosare si c
"Am avut 15 procese in care reprezentanti ai familiilor de straini care doreau sa adopte ne-au dat in judecata, in contencios administrativ, pentru a anula adresa in care noi am trimis dosarele acelor familii. Am mai ramas in proces cu 10 dosare si consider ca in spatele acestor demersuri sta de fapt inducerea in eroare a familiilor care inca isi mai pun sperante ca pot sa adopte", a spus Theodora Bertzi. Ea a prezentat si cateva cazuri de trafic de copii, facute in trecut. Toate cazurile prezentate de Bertzi vizeaza copii care au ajuns in Spania si Italia. Seful ORA a recunoscut ca a inceput sa se gandeasca daca nu ar trebui ca institutia pe care o conduce sa inceapa sa analizeze lucrurile facute in trecut. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.