Festivitatea de premiere organizata la Teatrul Masca, vineri seara, de catre FR Atletism, poate servi ca exemplu si altor foruri neaose. Intr-un an lipsit de rezultate internationale marcante, in care, din nefericire, atletismul romanesc nu a insemna
Festivitatea de premiere organizata la Teatrul Masca, vineri seara, de catre FR Atletism, poate servi ca exemplu si altor foruri neaose. Intr-un an lipsit de rezultate internationale marcante, in care, din nefericire, atletismul romanesc nu a insemnat exceptia, cel putin la nivel de seniori, sportivii, antrenorii, conducatorii implicati in fenomen au stiut sa stranga randurile. In perspectiva lui 2007, care se anunta extrem de disputat, un European indoor si Mondialele in aer liber fiind principalele competitii internationale in care se vor castiga si pasapoartele pentru JO de la Beijing. Si cum atletii stiu sa-si respecte blazonul, invitatiile au fost pe masura. Chiar daca nu au fost onorate de staff-ul demisionar sau demis, ne referim la presedintele ANS, Florian Gheorghe, respectiv, vicele Liviu Cepoi, au fost prezenti Octavian Belu, viitorul ocupant al fotoliului de lider in strada Vasile Conta si Valentin Vasilescu, proaspat numit in postul de adjunct. Figura centrala a evenimentului, marea doamna a atletismului nostru, Iolanda Balas Soter, a stat umar la umar cu presedintele executiv, Ilie Floroiu, si i-au celebrat pe cei care ne-au adus satisfactii. Au fost premiate cele mai valoroase performante ale seniorilor si juniorilor, antrenori si cluburi. Astfel, au urcat pe scena triplusaltistul Marian Oprea si discobola Nicoleta Grasu, medaliati cu bronz la Europene, dar si aruncatoarea de ciocan Bianca Perie, lider mondial juvenil. Constantina Dita Tomescu, incununata cu laurii mondiali la 20 km alergare pe sosea sau Ancuta Bobocel, a treia pozitie pe podiumul de premiere al lumii la cros. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.