Nicolae Bara, finantatorul lui UTA Arad, a declarat ieri pentru NewsIn ca nu ii va propune lui Sabin Ilie prelungirea contractului, scadent in aceasta iarna. "Pe Sabin Ilie l-am scos de la suflet. Nu-i vom propune un nou contract, in primul rand pent
Nicolae Bara, finantatorul lui UTA Arad, a declarat ieri pentru NewsIn ca nu ii va propune lui Sabin Ilie prelungirea contractului, scadent in aceasta iarna. "Pe Sabin Ilie l-am scos de la suflet. Nu-i vom propune un nou contract, in primul rand pentru ca nu a dat randamentul asteptat. Evolutiile sale de la UTA au fost influentate in primul rand de viata sa extrasportiva, atat de zbuciumata. L-am adus la UTA pentru a-i oferi o sansa, dar nu a inteles nimic. Stiu ca Marius Lacatus a anuntat ca il doreste si in partea a doua a campionatului, dar mie nu mi-a cerut nimic", a declarat Nicolae Bara. Patronul lui UTA a adaugat ca stie de interesul altor echipe pentru Sabin Ilie: "Din informatiile mele, Sabin Ilie nu va ramane fara echipa. Am auzit ca se intereseaza Urziceniul de el". Atacantul in varsta de 31 de ani a fost implicat intr-un scandal, la 11 noiembrie, la un club de noapte din Arad.
El a fost acuzat de personalul clubului ca a spart un geam cu pietre, deoarece a fost refuzat de danasatoarele localului, cand le-a invitat sa mearga cu el intr-un alt loc. Contractul lui Sabin Ilie cu gruparea antrenata de Marius Lacatus a expirat dupa meciul din etapa a 19-a a Ligii I, cand UTA a pierdut pe teren propriu in fata lui FC Vaslui, cu scorul de 0-1. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.