Secretarul general adjunct al PC Codrin Stefanescu i-a cerut ieri primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu "sa ia taurul de coarne", sa-i demita pe ministrii democrati si "sa dea dovada de barbatie" prin asumarea unui Guvern minoritar sustinut de co
Secretarul general adjunct al PC Codrin Stefanescu i-a cerut ieri primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu "sa ia taurul de coarne", sa-i demita pe ministrii democrati si "sa dea dovada de barbatie" prin asumarea unui Guvern minoritar sustinut de conservatori. Stefanescu a criticat faptul ca dupa ce seful statului a declarat, la Bruxelles, ca succesul integrarii se datoreaza celor 22 de milioane de romani, au inceput sa circule fluturasi publicitari "de pe care zambesc chipurile ministrilor PD". Pe de alta parte, vicepresedintele PD, deputatul Cezar Preda, a declarat ieri ca este de parere ca anul 2007 "va fi unul cu destul de multe framantari politice" si nu exclude varianta alegerilor anticipate. "2007 va fi un an cu destul de multe framantari politice. Nu avem o majoritate, abia acum ne-o definim daca exista in guvernare. E foarte greoi sa declansezi procedurile pentru anticipate, insa, daca stabilitatea politica va fi complet afectata, cred ca va trebui sa facem acest efort si sa ne indreptam spre vot", a spus Cezar Preda, citat de Mediafax. El a facut un apel catre colegii din PNL si PD ca in aceasta perioada, inainte de aderare si de sarbatori, doar co-presedintii Aliantei sa fie cei care sa vina cu declaratii in fata electoratului. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.