Un ofiter de marina din Constanta a fost prins in flagrant delict in timp ce primea mita 2.000 de euro de la o persoana careia ii promisese ca o va angaja la Directia Politiei de Frontiera Constanta. Flagrantul a fost realizat de procurorii Departame
Un ofiter de marina din Constanta a fost prins in flagrant delict in timp ce primea mita 2.000 de euro de la o persoana careia ii promisese ca o va angaja la Directia Politiei de Frontiera Constanta. Flagrantul a fost realizat de procurorii Departamentului National Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta, impreuna cu ofiterii Directiei Generale Anticoruptie Constanta. Ofiterul Ionut Ologu a sustinut ca este nepotul comisarului Misu Ologu de la Serviciul Management Resurse Umane din cadrul DPF Constanta si ca astfel ar putea intermedia angajarea persoanei care l-a denuntat. Aceasta din urma si-a dat seama insa ca promisiunile sint false si a facut denunt la Directia Generala Anticoruptie. In urma verificarilor, s-a stabilit ca este numai o potrivire de nume. Cazul a fost declinat la DNA Bucuresti - Sectia Militara. (Mariana Iancu)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.