Tabloidul News of the World a dezvaluit ieri ca "o blonda draguta" va declansa o operatiune in justitie pentru a-l forta pe Mel Gibson sa-si faca un test ADN, prin care, sustine ea, se va confirma ca ea este fiica secreta a acestuia.
Pic
Tabloidul News of the World a dezvaluit ieri ca "o blonda draguta" va declansa o operatiune in justitie pentru a-l forta pe Mel Gibson sa-si faca un test ADN, prin care, sustine ea, se va confirma ca ea este fiica secreta a acestuia.
Pictorita Carmel Sloane sustine ca actorul si regizorul Mel Gibson a lasat-o pe mama sa insarcinata pe bancheta din spate a masinii sale, in urma cu 30 de ani, cand acesta nu era inca faimos.
Mai mult decat atat, Carmel are un fiu, de 10 ani, Jordan, care dupa spusele unora ar seamana izbitor cu bunicul sau secret. Asa-zisa fiica a actorului, care are 29 de ani, a declarat ca "nu fac acest lucru pentru bani. Vreau doar sa-mi cunosc tatal, iar fiul meu sa-si cunoasca bunicul".
Saptamana aceasta, Gibson va primi hartiile de la proces si va trebui ori sa admita ca are o fiica, ori sa se supuna unor teste ADN.
Carmel a declarat ca "mi-ar placea enorm sa ne considere ca familia sa. Nu caut un tichet de masa, sunt fericita cu viata pe care o am".
Povestea sa a inceput in 1976, cand Mel, pe atunci un tanar actor aspirant, a luat-o in masina pe Marilyn (viitoarea mama a fetei) pe care facea autostopul.
Mel, care acum are sapte copii cu sotia sa cu care e casatorit de 26 de ani, si care atunci nu jucase in nici un film, a oprit intr-o zi, si a luat in masina o tanara blonda in varsta de 17 ani.
Acum, Marilyn povesteste: "s-a uitat la mine cu ochii aceia albastri extraordinari si m-a intrebat unde merg. Eram pur si simplu fermecata. Mi-a zis ca ma duce unde am nevoie (mergeam foarte departe), dar ca intai trebuie sa treaca pe acasa, sa ia niste bani de benzina. S-a dus, a luat banii, si am plecat. Era fermecator si amuzant, mi-a mai spus ca va fi un mare star. Noaptea ne-am oprit, si i-am zis ca nu voi sta langa el pe bancheta din spate, ca nu am incredere nici in el, nici in mine. Era foarte sexy. Pana la urma m-a convins sa dorm langa el, iar in final am facut dragoste si am vorbit toata noaptea. I-am zis ca daca o sa raman insarcinata o sa il caut peste tot, iar el mi-a replicat ca oricum va fi faimos si ca voi putea sa dau foarte simplu de el. Dimineata am ajuns la destinatie, iar el mi-a zis ca trebuie sa se duca la munca, lucra la o fabrica de sucuri din Adelaide. Nu l-am mai vazut niciodata de atunci".
Marilyn a mai povestit ca a descoperit rapid ca era insarcinata, dar nu a stiut de unde sa-l ia pe Mel, pentru ca nu-i stia adresa. Dupa un an, ea s-a casatorit cu un alt barbat, cu care a mai avut doi copii. Ea a relatat ca nu si-a dat seama ca superbul strain devenise superstarul Mel Gibson, decat in urma cu opt ani, cand a vazut un poster din filmul Mad Max si si-a adus aminte de necunoscutul de pe drum. "M-am bucurat enorm ca a ajuns starul care isi dorise sa ajunga. M-am mai bucurat si ca nu am apucat sa-i spun de copil, pentru ca ar fi fost o povara pentru el. Nici Carmelei nu voiam sa-i spun, dar mama mea s-a dat de gol intr-o zi. Acum nu vrem decat ca Mel sa isi cunoasca fiica si nepotul". La randul ei, Carmel spune ca isi doreste enorm sa-si cunoasca tatal (al carui film, Apocalypto, este nr. 1 in boxoffice-ul american) si ca este constienta ca nu va face parte din viata acestuia. Aceasta a mai declarat ca nu vrea nici o "bucata de placinta" si nici stilul acestuia de viata: "vreau doar sa-si cunoasca nepotul care este minunat. Stiu sigur ca ar fi mandru de el". Reprezentantii lui Gibson nu au facut nici o declaratie publica in legatura cu noua problema ivita. (M. BICA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.