„Cotidianul" reface topul filmelor. Pelicula „Cum mi-am petrecut sfirsitul lumii", distribuita vinerea trecuta in 40.000 de copii pe DVD impreuna cu ziarul „Cotidianul", a devenit premiera anului 2006 cu cei mai multi spectatori platitori.

Conform unui studiu realizat de Agentia Champions, in intervalul 1 ianuarie - 26 noiembrie 2006, „Cum mi-am petrecut sfirsitul lumii" vinduse 16.691 de bilete de cinema, pe locul al doilea dupa pelicula realizata de Tudor Giurgiu, „Legaturi bolnavicioase", a atins 20.472. Daca la cei aproape 17.000 de spectatori ai filmului lui Catalin Mitulescu adaugam cele 40.000 de DVD-uri vindute cu ziarul si daca mai tinem cont ca un film pe DVD se urmareste de obicei in familie, numarul spectatorilor creste exponential, pelicula devenind de departe cel mai vizionat film romanesc de anul acesta. „Cum mi-am petrecut sfirsitul lumii" a intrat in cursa pentru nominalizarile la categoria Cel mai bun film strain la Oscarul 2006 si a fost recent nominalizat la sectiunea Generation in cadrul Festivalului de Film de la Berlin. Vineri, 22 decembrie, filmul va fi difuzat si pe postul national de televiziune.

Dupa lansarea colectiei de carte in luna septembrie, „Cotidianul" si-a mai asumat o premiera pe piata de ziar din Romania: editia de vineri a fost insotita la vinzare de un DVD cu filmul lui Catalin Mitulescu, „Cum mi-am petrecut sfirsitul lumii". Actiunea a stabilit un adevarat record de vinzari de la tarabe - ziarul s-a epuizat in doar citeva ore. Unii cititori au marturisit ca, desi au cautat „Cotidianul" inainte de ora sapte dimineata, le-a fost imposibil sa-l mai gaseasca, iar vinzatorii au spus ca au avut clienti care le-au platit in avans pentru a le tine un ziar.