Patronul Farului merge pe mana lui Panduru, care a plecat in Portugalia dupa jucatori.
Gheorghe Bosanceanu (foto), patronul Farului, a declarat pentru NewsIn ca, in cazul in care echipa sa va retgrograda din primul esalon, nu se va mai i
Patronul Farului merge pe mana lui Panduru, care a plecat in Portugalia dupa jucatori.
Gheorghe Bosanceanu (foto), patronul Farului, a declarat pentru NewsIn ca, in cazul in care echipa sa va retgrograda din primul esalon, nu se va mai implica in fotbal. "Sunt convins ca nu vom retrograda, insa daca, din nefericire, se va intampla acest lucru, ma voi gandi seros si este posibil sa ma retrag din fotbal", a spus Bosanceanu. Patronul constantenilor a catalogat acest sezon ca fiind cel mai nereusit de cand a venit el la echipa, precizand totodata ca, in cadrul unei sedinte a clubului, vor fi analizate cauzele care au dus la acest lucru: "Este cel mai prost sezon de cand sunt eu la conducere, din 2001, de cand am promovat. Dintr-o echipa buna, de locurile 4-5, am ajuns sa ne luptam pentru evitarea retrogradarii. Toata lumea, de la jucatori pana la conducere, trebuie sa punem umarul sa redresam corabia. Au fost numeroase cauze care au dus la rezultatele slabe din acest sezon si ele vor fi analizate in cadrul unei sedinte ulterioare".
Gheorghe Bosanceanu a mai precizat ca antrenorul Basarab Panduru este cel care va decide strategia de transferuri din aceasta iarna. "Am incredere in el. Momentan este plecat impreuna Ion Marin in Portugalia pentru a urmari cativa jucatori. Mai avem in vedere aducerea unor jucatori de valoare din Serbia si Ucraina, dar si a unui jucator care evolueaza in prima divizie din Cipru. Avem in vizor si jucatori din tara, din prima si a doua liga. Portarul Stanca, imprumutat la Sportul, se va intoarce la noi doar daca George Curca va dori neaparat sa plece si vom avea o oferta buna pentru el", a dezvaluit Basanceanu strategia de transferari a echipei de pe locul 14.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.