Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), Radu Berceanu, i-a indemnat pe hotelieri sa practice preturi care sa asigure recuperarea investitiilor si obtinerea de profit, aratand in acelasi timp ca stabilirea unor tarife exagerate
Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), Radu Berceanu, i-a indemnat pe hotelieri sa practice preturi care sa asigure recuperarea investitiilor si obtinerea de profit, aratand in acelasi timp ca stabilirea unor tarife exagerate va limita numarul turistilor. "Daca proprietarii de hoteluri isi vor face calculul sa-si recupereze investitiile realizate in 15 ani, o sa le poata recupera in maximum 10 ani, insa daca vor sa-si recupereze investitiile in 5 ani si vor creste exagerat tarifele, vor avea probleme cu atragerea turistilor", a spus Berceanu.
El a adaugat ca in ultima perioada proprietarii de hoteluri din Poiana Brasov au realizat investitii semnificative. "Toti cei care au unitati turistice au realizat lucruri de toata admiratia", a spus Berceanu.
Pe drum, la intrebarea jurnalistilor daca se va caza la vreunul din hotelurile detinute de Gheorghe Copos, Berceanu a replicat: "Dupa ce m-a prajit in ultimul hal de cateva ori, nu cred c-o sa mai merg. Are preturi mai mari decat am vazut in Austria. Aia din Austria sunt niste amarati. Ultima oara cand am fost la Copos m-a pus pe undeva pe sus, la ultimul etaj, de dadeam cu capu-n grinzi". (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.