Doi dintre invinuitii din dosarul de spionaj economic au contestat prelungirea mandatelor de arestare preventiva.

Imediat dupa ce joi seara procurorii Curtii de Apel au hotarit prelungirea mandatelor de arestare preventiva cu 30 de zil
Doi dintre invinuitii din dosarul de spionaj economic au contestat prelungirea mandatelor de arestare preventiva.

Imediat dupa ce joi seara procurorii Curtii de Apel au hotarit prelungirea mandatelor de arestare preventiva cu 30 de zile pentru Stamen Stancev, Vadim Benyatov, Dorinel Mucea si Radu Mihai Donciu, arestati in dosarul de spionaj economic, doi dintre avocatii acestora au contestat hotarirea. Este cazul lui Stamen Stancev si al lui Vadim Benyatov. Recursul lui Stamen Stancev s-a judecat ieri, iar Curtea de Apel a respins apelul facut de acesta, astfel ca Stancev va mai sta in inchisoare inca cel putin 30 de zile. In schimb, Vadim Benyatov nu a aflat inca decizia procurorilor Curtii de Apel, care se va pronunta in cursul zilei de miercuri, 20 decembrie.

DNA cerceteaza si Alro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au anuntat ieri ca au inceput urmarirea penala in dosarul privind legalitatea privatizarii Alro Slatina. Combinatul de aluminiu se afla in proprietatea grupului Marco International, care a devenit actionar majoritar in anul 2002 si pentru care rusul Vadim Benyatov facea lobby in sensul de a li se atribui lucrari de constructie a Reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.