Jurnalistul Cornel Nistorescu s-a casatorit ieri cu Nicole Dutu, actrita in telenovela „Vocea inimii". Cei doi vor sa adopte un copil.

Ora 10.00 a unei dimineti senine de decembrie, Primaria Sectorului 1 din Bucuresti, aproape treizeci de persoane, prieteni si membri ai familiei. El, mirele, purta cravata albastra in dungi, asortata la costumul bleumarin. Ea, mireasa, o rochie de culoarea bronzului, fara umeri, cambrata pina in talie, cu trei volane, cu poseta si sandale fine in ton, creatia lui Eli Laslean. Acestea au fost personajele principale ale cununiei civile de ieri a cunoscutului jurnalist Cornel Nistorescu cu Nicole Dutu, oficiata de primarul Andrei Chiliman.

Nicole, file de telenovela

Aleasa inimii, Nicole, este o frumoasa actrita de 34 de ani, care joaca rolul Mihaelei in telenovela „Vocea inimii", difuzata de Antena 1. „Ne-am cunoscut acum unsprezece ani, prin niste prieteni. Cornel a inceput sa ma sune, eu in vremea aceea aveam pe altcineva si, la un moment dat, m-a prins singura", spune Nicole zimbind.

La casatorie se gindesc de mai multi ani, insa decizia au luat-o acum doua luni. „Sintem impreuna de sase ani, iar timp de citiva ani am avut un fel de relatie platonica. O dorinta a noastra este aceea de a adopta un copil, un baiat", adauga Nicole.

Weekend de miere la Paris

Dupa ceremonie, mirii au ciocnit cite o cupa de sampanie cu invitatii lor. Printre ei s-a numarat Mihail Circiog, unul dintre fondatorii trustului Expres, alaturi de Cornel Nistorescu.

Cunoscut jurnalist inca dinainte de 1989, Nistorescu a fondat in 1990 saptaminalul „Expres", apoi a condus cotidianul „Evenimentul zilei" pina in 2004, cind s-a retras in afaceri imobiliare.

Mirii nu au dorit sa organizeze o petrecere dupa cununie. La ora 15.00 si-au luat zborul spre Paris, unde vor petrece un weekend romantic la luxosul hotel Ritz.

Ziua nuntii a fost hotarita de cei doi astfel incit sa coincida cu una dintre zilele lor de nastere.

Ieri, 15 decembrie, Cornel Nistorescu a implinit virsta de 58 de ani.