Primarul general Adriean Videanu ne-a declarat, ieri, ca prima dintre cele 24 de parcari subterane care se vor construi in Capitala va fi gata abia peste doi ani, proiectele in cauza fiind abia in stadiu incipient. El a precizat ca, in caietele de s
Primarul general Adriean Videanu ne-a declarat, ieri, ca prima dintre cele 24 de parcari subterane care se vor construi in Capitala va fi gata abia peste doi ani, proiectele in cauza fiind abia in stadiu incipient. El a precizat ca, in caietele de sarcini pentru licitatie, tariful va fi elementul principal de punctare. Edilul Capitalei a precizat ca vor fi facilitati acordate riveranilor, care pe timp de noapte vor putea parca gratuit, in ideea de a-i stimula sa nu-si mai lase masinile aiurea pe strada sau pe trotuar. Pe de alta parte, primarul general se declara impotriva ocuparii "fara motiv" a parcajelor, la un pret mic. Adriean Videanu a mai spus ca va lua masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar, inainte de construirea primului parcaj subteran. Edilul-sef justifica prin faptul ca trotuarele nu mai pot fi utilizate, in prezent, din cauza masinilor parcate pe ele. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.