In ziua lansarii noului serviciu de televiziune digitala, Clickstar va difuza in filmul "10 Items or Less", la doar doua saptamani dupa lansarea filmului, partial finantat de Intel si in care joaca actorii Morgan Freeman si Paz Vega.
Distribuit de casa de filme ThinkFilm, filmul "10 Items or Less" a adus incasari de 36.000 de dolari in 15 cinematografe in primele 10 zile de la premiera.
ClickStar va opera, de asemena, trei canale in banda larga pentru a-si promova filmele oferite spre vanzare: canalul stiintific Our Space, prezentat de Freeman, unul dedicat documentarelor prezentat de Danny DeVito si unul axat pe filme clasice incredintat lui Peter Bogdanovich.
Anul trecut, site-urile de filme s-au confruntat cu un nivel scazut al cererii de film prin download digital in ciuda publicitatii considerabile, potrivit marketwatch.com.
Companiile Sony, Universal si Warner Bros.au incheiat de curand o intelegere si cu operatorul de telefonie si internet Netco, care va vinde si inchiria prin download digital noile filme, DVD-uri si filme de colectie ale celor trei case producatoare.