Radu Stroe, ministru delegat pentru SGG, a explicat ca si el prefera licitatia publica pentru imobilele RA-APPS, insa acolo unde exista contracte aflate in derulare trebuie respectat dreptul chiriasului de a negocia cumpararea. "Ne asumam politic fap
Radu Stroe, ministru delegat pentru SGG, a explicat ca si el prefera licitatia publica pentru imobilele RA-APPS, insa acolo unde exista contracte aflate in derulare trebuie respectat dreptul chiriasului de a negocia cumpararea. "Ne asumam politic faptul ca pentru presa trebuie facut acest efort. Ne-am asumat acest cost", a adaugat ministrul delegat. Cristian Tudor Popescu, presedintele Clubului Roman de Presa (CRP) si director al ziarului Gandul, chirias al imobilului, a precizat ca interesul statului nu este numai sa obtina profit, ci si sa urmareasca binele cetatenilor, inclusiv al presei.
Potrivit actualului proiect de lege, SGG propune ca spatiile din Casa Presei sa fie vandute cu un avans de minimum 30% din pretul de vanzare, fata de 70% solicitat in prezent, si cu plata in rate lunare esalonate pe o perioada de maximum cinci ani. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.