Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, a trait miercuri seara un moment emotionant pe Stadionul "Stamford Bridge" din Londra, fiind aclamat de toti spectatorii care asistau la intalnirea dintre Chelsea si Newcastle, scor 1-0, din capionatul englez
Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, a trait miercuri seara un moment emotionant pe Stadionul "Stamford Bridge" din Londra, fiind aclamat de toti spectatorii care asistau la intalnirea dintre Chelsea si Newcastle, scor 1-0, din capionatul englez. "Bursucul" a fost invitat, in calitate de fost jucator al "albastrilor" intre 1995 si 2000, sa comenteze partida pentru Chelsea TV, iar la pauza a coborat pe teren si a primit aplauzele fanilor, care au cantat "Bring him on!" (n.r. - "Bagati-l sa joace!"). Petrescu i-a avut ca invitati pe "Stamford Bridge" pe Ilie Nastase, presedintele FR Tenis, pe Ioan Becali, fostul sau impresar, si pe deputatul Cozmin Gusa, toti aflati la Londra alaturi de Dinamo, pentru meciul de aseara cu Tottenham. "Am fost invitati de Petrescu sa vedem meciul Chelsea - Newcastle. A fost extrem de emotionant sa vezi cum un fost fotbalist roman e aclamat la scena deschisa de un intreg stadion. Fanii lui Chelsea cantau imnul si ii strigau numele, in timp ce Dan le raspundea prin gestul pe care il facea dupa ce dadea goluri in Anglia, punandu-si degetul aratator la gura, in semn de liniste. Cu Ilie Nastase recunoscut in tribune de fanii lui Chelsea si cu Dan Petrescu aclamat de un intreg stadion, pot spune ca nici nu mai conteaza ce scriau ziarele londoneze in urma cu cateva saptamani, cand numeau Romania o tara de tuberculosi", a declarat Cozmin Gusa pentru Mediafax. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.