Jucatorii Rapidului erau dezamagiti de rezultatul intalnirii de pe "Parc des Princes" si i-au acuzat pe fotbalistii de la Panathinaikos de delasare. "Ma asteptam la cei de la Panathinaikos sa fie mai motivati. Nu mi s-a parut ca au jucat la un punct
Jucatorii Rapidului erau dezamagiti de rezultatul intalnirii de pe "Parc des Princes" si i-au acuzat pe fotbalistii de la Panathinaikos de delasare. "Ma asteptam la cei de la Panathinaikos sa fie mai motivati. Nu mi s-a parut ca au jucat la un punct sau la victorie, ci cu gandul sa se termine mai repede cele 90 de minute. Au jucat foarte, foarte slab si este frustrant ca o echipa care a pierdut cu scorul de 0-4 iese pe primul loc in grupa noastra", a declarat internationalul Rapidului pentru TV Sport, imediat dupa incheierea meciului. La randul sau, Ionut Rada a pus eliminarea echipei sale pe seama nesansei. "E greu sa stai sa astepti un rezultat mai ales in ultima etapa. Au iesit si echipe mai mari ca noi. Trebuie sa mergem inainte. Cu aceeasi echipa am facut rezultate si anul trecut. Ne-a lipsit si norocul, pentru ca nu am mai fructificat ocaziile la fel ca anul trecut. Am fi meritat sa ne calificam, pentru ca in toate meciurile am practicat un joc bun, chiar daca am pierdut puncte", a spus Ionut Rada. Antrenorul secund al Rapidului, Marian Rada, era convins ca masurile lui Copos nu vor intarzia sa apara dupa eliminarea echipei din Cupa UEFA. "Schimbari s-au anuntat inca de la sfarsitul campionatului. Ne putem astepta la orice. Sper sa se ia o masura corecta, care sa ajute Rapidul", a spus "legenda" din Giulesti. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.