Adriean Videanu, primarul Capitalei, a declarat, ieri, imediat dupa intalnirea cu Alteta Sa Regala, Printul Philippe, ca belgienii sunt interesati sa investeasca in principal in domeniul mediului, in infrastructura si in domeniul imobiliar. Primarul
Adriean Videanu, primarul Capitalei, a declarat, ieri, imediat dupa intalnirea cu Alteta Sa Regala, Printul Philippe, ca belgienii sunt interesati sa investeasca in principal in domeniul mediului, in infrastructura si in domeniul imobiliar. Primarul general a subliniat ca Belgia nu are companii foarte mari, ci societati mici si mijlocii, care asigura o stabilitate extraordinara pentru aceasta tara. Printul Philippe a fost insotit in Romania de reprezentantii a 27 de companii belgiene, care si-au manifestat interesul sa participe la proiectele de dezvoltare ale Bucurestiului si Romaniei. "Pentru noi, important este sa fim predictibili si transparenti, astfel incat sa cream competitii si sa avem cele mai bune solutii de dezvoltare ale capitalei Bucurestiul are nevoie de investitii in infrastructura si municipalitatea o sa si le asume. Cred cu tarie intr-un parteneriat intre sectorul privat si administratie", a spus Videanu. (Magda SEVERIN)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.