Disponibila pentru clientii Yahoo inca din octombrie, noua platforma de cautare publicitara Panama este disponibila de saptamana aceasta si noilor clienti care se aboneaza pentru un cont de publicitate pe Yahoo.
"Am avut numai raspunsuri poziti
Disponibila pentru clientii Yahoo inca din octombrie, noua platforma de cautare publicitara Panama este disponibila de saptamana aceasta si noilor clienti care se aboneaza pentru un cont de publicitate pe Yahoo.
"Am avut numai raspunsuri pozitive in ultimele doua luni. Reactiile au fost de tipul 'Wow!'", a spus Steve Mitgang, prim vice-presedinte al diviziei de produse si platforme de publicitate in cadrul Yahoo, citat de Reuters.
Yahoo va asigura tranzitia catre noul sistem intr-un mod gradual pana la completa punere in functiune. in SUA, acest lucru se va intampla in primul semestru al anului viitor si va oferi clientilor posibilitatea de a adapta noua platforma la planurile lor de achizitii de publicitate online.
Compania trimite invitatii de upgrade sutelor de mii de clienti pe publicitate pentru a testa noul software. Un purtator de cuvant al Yahoo, citat de Reuters, a spus ca mai multe mii dintre acestia au inceput deja sa testeze sistemul.
Proiectul Panama reprezinta primul upgrade major derulat de Yahoo de la achizitionarea sistemului actual de cautare publicitara, Yahoo! Search Marketing (cunoscut inainte de achizitie ca Overture), cumparat in 2003 pentru 1,7 miliarde de dolari. intarzierile in lansare au condus la o scadere cu 32% a actiunilor Yahoo de la inceputul acestui an, potrivit Reuters.
Panama ofera advertiserilor mai multe facilitati, precum capacitatea de a rula diferite reclame in interiorul sistemului pentru a gasi cel mai bun mix, bugetarea reclamelor in functie de veniturile estimate, precum si modalitati de corelare a diverselor cuvinte cheie pentru a creste eficienta geografica a acestora.
"Inainte sistemul era foarte dificil de optimizat, criteriul la achizitionarea de reclame fiind mai ales pretul", a spus Charlene Li, analist internet in cadrul companiei de consultanta Forrester Research, citata de Reuters.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.