"Suntem linistiti, nu avem presiune pentru acest joc si ne dorim sa castigam. Unii spuneau ca vom termina pe locurile 4-8, iar acum se uita cu binoclul la noi", a declarat presedintele CA al lui FC Dinamo, Nicolae Badea. La randul sau, actionarul Vas
"Suntem linistiti, nu avem presiune pentru acest joc si ne dorim sa castigam. Unii spuneau ca vom termina pe locurile 4-8, iar acum se uita cu binoclul la noi", a declarat presedintele CA al lui FC Dinamo, Nicolae Badea. La randul sau, actionarul Vasile Turcu a declarat ca isi doreste ca Dinamo sa termine grupa pe primul loc. "Meritul calificarii este al jucatorilor, care sunt niste baieti extraordinari, dar in primul rand al lui Rednic, care a mobilizat aceasta echipa si a facut-o una de invingatori. Se poate spune ca ne pregatim pentru Liga Campionilor, iar la Londra vom testa valoarea jucatorilor intr-un meci cu o echipa puternica din Europa, asa cum este Tottenham", a spus Turcu. Acesta a vorbit si despre situatia lui Ionel Ganea: "Va ramane la noi. Sunt convins de acest lucru. Nu se pune problema unui schimb cu Zicu de la Rapid. Zicu este un adevarat talent, dar se afla sub contract cu alta echipa". Cu Dinamo au plecat la Londra si Giovanni Becali, fost actionar si presedinte executiv al clubului, Mircea Sandu, presedintele FRF, Ilie Nastase, presedintele FR Tenis, Adalbert Kassai, secretar general al FRF, Mircea Cezar Ionescu, oficial al LPF, si Dan Matei Agaton, fost ministru.
Liniste la "oficiala"
Actionarii lui Dinamo, cu exceptia celor care detin functii in cadrul clubului, vor fi amendati daca vor mai face declaratii in numele echipei, potrivit noului Regulament de Ordine Interioara care va fi pus in aplicare incepand cu 1 ianuarie 2007. "Nu este corect ca noi sa aparem tot timpul la televizor si sa vorbim despre fotbal. O putem face, dar nu identificandu-ne cu echipa. S-a ajuns la concluzia ca aceste aparitii nu fac bine jucatorilor si sunt folosite doar pentru reclama proprie", a declarat pentru "News In" unul dintre actionari. Singurii care pot vorbi in mod oficial despre club si echipa vor fi directorul executiv Cristi Borcea si antrenorul Mircea Rednic. Dinamo are in acest moment sase actionari: Nicolae Badea, Cristi Borcea, Vasile Turcu, Florin Busca, Dragos Savulescu si Vladimir Cohn. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.