Fostul secretar general al PSD, Miron Mitrea (foto), va renunta, din urmatoarea sesiune legislativa, la functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Mitrea - care a pierdut, duminica, alegerile pentru functia de secretar general al PSD in fata l
Fostul secretar general al PSD, Miron Mitrea (foto), va renunta, din urmatoarea sesiune legislativa, la functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Mitrea - care a pierdut, duminica, alegerile pentru functia de secretar general al PSD in fata lui Titus Corlatean - a declarat, citat de Mediafax, ca gestul sau "nu este un act de suparare, ci unul de normalitate". "Mi se pare normal ca noua echipa de conducere a PSD sa poata sa isi desemneze candidatul pentru functia de vicepresedinte la Camera", a afirmat Mitrea. El a infirmat zvonul potrivit caruia ar dori sa infiinteze o grupare in PSD care sa se distanteze de noua conducere a partidului. Surse din PSD sustin ca Mitrea i-a informat inca de marti pe liderii PSD ca intentioneaza sa se retraga din conducerea Camerei. El le-a transmis colegilor din partid ca nu are de gand sa formeze o grupare dizidenta si nici sa plece din PSD. Potrivit unor lideri prezenti la discutie, Mitrea le-ar fi spus ca, dupa ce a pierdut alegerile pentru functia de secretar general al partidului, Adrian Nastase ar fi incercat sa-l convinga sa constituie o miscare care sa se distanteze de actuala conducere a partidului. Mitrea le-ar fi spus liderilor PSD ca nici nu ia in discutie o astfel de propunere. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.