"Nu am vrut sa ma transfer in Rusia sau Ucraina. Imi doream sa joc intr-un campionat cu adevarat puternic. Bundesliga este unul dintre cele mai tari campionate din Europa. Mi-am asumat un mare risc asteptand oferte din campionate puternice, iar faptu
"Nu am vrut sa ma transfer in Rusia sau Ucraina. Imi doream sa joc intr-un campionat cu adevarat puternic. Bundesliga este unul dintre cele mai tari campionate din Europa. Mi-am asumat un mare risc asteptand oferte din campionate puternice, iar faptul ca acum voi juca la Mainz este un mare noroc pentru mine", a declarat Niculae, intr-o engleza foarte buna, asa cum remarca site-ul oficial al gruparii germane. Niculae si-a terminat contractul cu Standard Liege la finalul sezonului trecut, iar de atunci s-a antrenat singur, in cautarea unei noi echipe. Atacantul roman spune ca nu a fost fericit in Belgia. "Imi place cel mai mult sa joc in centrul atacului, in zona careului de 16 metri. La Standard am fost nevoit sa evoluez la mijlocul terenului, pe partea central-stanga, ba uneori chiar defensiv. Pur si simplu nu era pozitia mea preferata", a precizat Niculae, care spune ca isi cunoaste noul antrenor si o parte dintre coechipieri de la televizor. "Il cunosc pe antrenorul Klopp, dar si fetele unora dintre jucatori, cum ar fi Wache, Addo sau Cha Du-Ri. Pe altii ii cunosc doar dupa nume", a spus Niculae, care a adaugat ca a vorbit cu jucatorii romani care evolueaza in Bundesliga, Vlad Munteanu si Laurentiu Reghecampf pentru a afla mai multe detalii despre FSV Mainz 05. "Amandoi mi-au spus ca este un club foarte bine condus, linistit. Am auzit si despre suporterii acestei grupari, care au obtinut, impreuna cu echipa, un premiu pentru fair-play", a mentionat Niculae. FSV Mainz 05 ocupa ultimul loc in Bundesliga, cu 11 puncte din 16 etape. Site-ul clubului din Mainz sustine ca Niculae s-a transferat in 2001 de la Dinamo la Sporting Lisabona in schimbul sumei de aproape 10 milioane de dolari. Niculae a acumulat 28 de prezente in echipa nationala a Romaniei, pentru care a marcat 12 goluri. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.