In 2003 cand s-au intalnit prima data, Jolie nu stia mai nimic despre viata personala a lui Pitt. "In acel moment vietile noastre erau foarte pline. Cred ca erau ultimele doua persoane care sa fie in cautarea unei relatii amoroase. Eu, cu siguranta,
In 2003 cand s-au intalnit prima data, Jolie nu stia mai nimic despre viata personala a lui Pitt. "In acel moment vietile noastre erau foarte pline. Cred ca erau ultimele doua persoane care sa fie in cautarea unei relatii amoroase. Eu, cu siguranta, nu. Eram realmente fericita ca mama singura", spune Angelina Jolie intr-un interviu acordat revistei Vogue.
"Filmul si lucrurile nebunesti pe care le-am facut in timpul filmarilor ne-au adus impreuna, iar prietenia si, ulterior, relatia noastra au facut parte din categoria acelor lucruri care se intampla de la sine... Dupa cateva luni de zile am inceput sa realizam ca ardeam de nerabdare sa ne intoarcem pe platourile de filmare, ca faceam totul cu o deosebita placere si ca eram o echipa grozava. Si astfel am devenit un fel de cuplu", mai spune Jolie. A mai trecut insa ceva timp pana la inchegarea unei relatii in adevaratul sens al cuvantului. "Abia dupa teminarea filmarilor (2004, n. red.) am inceput sa constientizam ca eram ceva mai mult decat simpli parteneri de film", precizeaza Jolie, adaugand ca au ramas insa doar "foarte, foarte buni prieteni" pana in momentul in care Pitt si Aniston au anuntat ca s-au separat, in ianuarie 2005.
Angelina Jolie, care a nascut o fetita in luna mai, a mai spus ca deocamdata nu se pune problema unei casatorii. "Fiecare dintre noi am mai fost casatoriti si nu acest lucru tine un cuplu unit", a spus Jolie. Cei doi sunt, de asemenea, parintii adoptivi ai lui Maddox, 5 ani, si Zahara, 2 ani. Jolie, care a terminat recent filmarile la drama "A Mighty Heart", despre viata jurnalistului american Daniel Pearl, rapit si ucis in Pakistan in 2002, sustine ca este pregatita s-o intalneasca pe Aniston, dar totul "depinde de aceasta".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.