PSG a trecut cu 4-0 de Panathinaikos si giulestenii, doar in fata televizorului ieri seara, au ratat calificarea in primavara europeana.

Steaua si Dinamo vor fi singurele echipe romanesti prezente mine in urnele Cupei UEFA, jocul rez
PSG a trecut cu 4-0 de Panathinaikos si giulestenii, doar in fata televizorului ieri seara, au ratat calificarea in primavara europeana.

Steaua si Dinamo vor fi singurele echipe romanesti prezente mine in urnele Cupei UEFA, jocul rezultatelor din ultima etapa lasind Rapidul in afara Europei desi echipa lui Razvan Lucescu nu a cunoscut infringerea in faza grupelor. Paris Saint Germain a trecut ca un TGV de grecii de la Panathinaikos Atena, cu scorul de 4-0, in timp ce giulestenii aveau nevoie de o remiza pentru a nu se juca doar cu telecomanda la primavara. In celalalt meci al grupei, Hapoel Tel Aviv si Mlada au remizat, 1-1, formatia din Israel obtinind calificarea in faza urmatoare a Cupei UEFA. "Calul troian" pentru Rapid a fost portughezul Pauleta, care a reusit primele doua goluri, mai vechea noastra cunostina de la meciurile nationalei cu lusitanii ajutindu-si astfel conationalii in batalia pentru locurile din fata in clasamentul coeficientilor.

Lucescu jr. ar putea fi demis

Razvan Lucescu a urmarit partida de la Madrid, unde se afla la un tur de perfectionare la Real. In tot acest timp, Grigore Sichitiu s-a intilnit cu Viorel Hizo pentru a-I propune revenire in Giulesti, desi a ramas in picioare si varianta aducerii lui Ioan Ovidiu Sabau. Cu toate acestea, George Copos, present in tribune, declarase inainte de meciul de la Paris ca nu va renunta la Razvan Lucescu, indiferent de rezultatul partidei dintre PSG si Panatinaikos Atena. "Razvan este si va fi antrenorul nostru, indiferent de ce se va intimpla in meciul de la Paris. Vreau sa infirm inca odata speculatiile cu privire la o posibila despartire intre noi. Avem nevoie de acest om. Sa stiti ca am analizat si eu acele declaratii date de oameni care cunosc cu adevarat acest fenomen si le dau dreptate: nu putem sa renuntam la un om care a adus glorie acestui club". Clasamentul final al Grupei G:

1.PANATHINAIKOS 7p

2.PSG 5p

3. HAPOEL TEL AVIV 5p

4. Rapid 4p

5. Mlada 3p


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.