Dinamo joaca in aceasta seara, pe "White Hart Lane" din Londra, cu Tottenham, in ultima etapa a grupei B din Cupa UEFA (ora 21,45 - in direct la TVR 1). Socoteala este simpla: "cainii rosii" trebuie sa castige meciul pentru a termina pe locul 1, c
Dinamo joaca in aceasta seara, pe "White Hart Lane" din Londra, cu Tottenham, in ultima etapa a grupei B din Cupa UEFA (ora 21,45 - in direct la TVR 1). Socoteala este simpla: "cainii rosii" trebuie sa castige meciul pentru a termina pe locul 1, caz in care vor juca im 16-imile de finala cu o echipa clasata pe locul 3 in alta grupa; orice alt rezultat ii fixeaza pe pozitia a doua, ceea ce inseamna un adversar care vine din UEFA Champions League.
Delegatia lui Dinamo a plecat ieri spre Londra, cu un charter, de pe Aeroportul "Aurel Vlaicu", alaturi de fotbalisti fiind invitate sotiile si prietenele acestora. Mai mult chiar, fiecare fotbalist va sta in camera cu insotitoarea sa, in ciuda faptului ca partida are totusi o miza, in conditiile in care ambele echipe sunt deja calificate. In aceste conditii, Ionel Ganea a declarat ca meciul cu Tottenham nu este atat de important, iar dinamovistii merg la Londra la cumparaturi. "Eu nu cred ca este un meci asa de important pentru noi. Vom merge la cumparaturi. Din cate stiu eu, suntem deja calificati. Nu mai conteaza primul loc, obiectivul a fost sa ne calificam. Noi ne-am indeplinit toate obiectivele de anul acesta", a declarat Ganea. Atacantul lui Dinamo a fost contrazis chiar de antrenorul sau, Mircea Rednic. "Ne dorim o victorie pentru a incheia acest an foarte bine. Vom intalni cea mai buna echipa din grupa, asta este parerea mea dupa ce am vazut cateva meciuri din Cupa UEFA si din campionat. Nu vom merge la cumparaturi, asa cum a spus Ganea, poate are el alt program. Este un meci pentru imagine, pentru moralul nostru, poate fi privit si ca un test, sa vedem daca mai avem nevoie si de alti jucatori", a comentat Rednic. "Puriul" crede ca ar fi bine ca si Rapid (care astepta aseara rezultatul partidei Paris SG - Panathinaikos) sa se califice in 16-imile de finala ale Cupei UEFA (varianta realizabila doar daca grecii nu pierd). Capitanul lui Dinamo, Ionel Danciulescu, isi doreste ca echipa sa sa vina cu un rezultat bun de la Londra. "Ne dorim sa ne intoarcem cu un un rezultat bun, speram sa iasa bine. Pentru cumparaturi vom avea timp doar cateva ore, inainte de a ne intoarce, dar nu asta este important. Cel mai important cadou ar fi cele trei puncte", a spus Danciulescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.