Primul-ministru a semnat marti eliberarea din functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Sport, pentru Liviu Cepoi, si numirea lui Valentin Vasilescu. La 46 de ani, absolvent al IEFS din 1985, cu completarea studiilor ANEFS, licentiat in
Primul-ministru a semnat marti eliberarea din functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Sport, pentru Liviu Cepoi, si numirea lui Valentin Vasilescu. La 46 de ani, absolvent al IEFS din 1985, cu completarea studiilor ANEFS, licentiat in Educatie Fizica si Sport in 1996, fostul expert al Camerei Deputatilor nu este, din fericire, un novice in domeniu. In perioada cea mai prolifica pentru sportul romanesc, cea in care in fotoliul de sef al MTS era liberalul Crin Antonescu, Vasilescu a fost mai intai consilier si ulterior director de cabinet. Intr-un moment sa-i zicem mai delicat pentru lumea performantei romanesti este pacat ca postul de presedinte nu este ravnit de nimeni. Cazuta, se pare in sarcina PD, functia cu pricina nu este tentanta pentru marele magician al gimnasticii romanesti Octavian Belu, care ar fi sustinut si de presedintele Basescu. "Este ceva nesigur. Sportul trebuie sa fie, dupa model european, minister. Una este sa stai la masa guvernamentala, si alta sa te multumesti cu firimiturile de la masa", a declarat ieri Belu. O masa a bogatilor sa parafrazam media fobalistica neaosa, dar este cazul ca mai marii Executivului sa ajunga la o solutie viabila si nu de altceva, dar de la anul incep calificarile olimpice. Iar "circul" preconizat in 2008, la JO de la Beijing, este pus sub semnul intrebarii dupa cea mai slaba guvernare in domeniu care a existat in Romania postdecembrista. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.