Singurele reprezentante ale handbalului masculin romanesc ramase in cupele europene, HCM Constanta si UCM Resita, au avut parte de un ghinion teribil la tragerea la sorti efectuata, ieri, la Viena. Astfel, in sferturile de finala ale Cupei Cupelor, H
Singurele reprezentante ale handbalului masculin romanesc ramase in cupele europene, HCM Constanta si UCM Resita, au avut parte de un ghinion teribil la tragerea la sorti efectuata, ieri, la Viena. Astfel, in sferturile de finala ale Cupei Cupelor, HCM Constanta va intalni galonata grupare croata RK Zagreb, finalista editiei precedente, partida tur fiind programata sa se dispute, in februarie 2007, in Romania. Si, ca un paradox, dupa ce HCM Constanta a eliminat-o pe rivala Dinamo-Baumit, in urmatoarea faza, "marinarii" vor da ochii cu un alt dinamovist, interul Rares Jurca evoluand din acest sezon pentru formatia croata. In sferturile de finala ale Challenge Cup, UCM Resita va juca impotriva puternicei echipe ruse Kaustik Volgograd, aceeasi care a eliminat pe CSM Medgidia din competitia continentala in urma cu doua tururi. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.