Dupa patru egaluri din tot atatea meciuri, Rapidul se afla la mana rezultatului din meciul Paris Saint-Germain - Panathinaikos, avand nevoie ca grecii sa nu piarda partida pentru ca Giulestiul sa bifeze a doua prezenta consecutiva in primavara europe
Dupa patru egaluri din tot atatea meciuri, Rapidul se afla la mana rezultatului din meciul Paris Saint-Germain - Panathinaikos, avand nevoie ca grecii sa nu piarda partida pentru ca Giulestiul sa bifeze a doua prezenta consecutiva in primavara europeana. Oaspetii sunt deja calificati in saisprezecimi si ar putea pierde doar primul loc, daca Hapoel trece de Mlada la o diferenta de doua goluri, iar ei sunt invinsi la limita la Paris.
Soarta lui Razvan Lucescu la Rapid este strans legata de rezultatul meciului din aceasta seara. Dupa ce s-a confesat unor apropiati ca vrea sa plece, fiind satul de sicanele patronului George Copos, pe care l-a acuzat deschis saptamana trecuta ca timoreaza echipa prin presiunea constanta pe care o exercita, tehnicianul Rapidului a plecat la Madrid, pentru a asista la antrenamentele Realului, demers necesar pentru obtinerea licentei Pro. Lucescu jr. a evitat sa semneze noul contract cu Rapid, asteptand, pana acum in zadar, ca mai multi dintre jucatorii sai sa beneficieze de mariri de salarii. Zvonurile dinspre Giulesti sustin ca Razvan Lucescu va parasi Giulestiul indiferent daca echipa sa merge mai departe in Cupa UEFA, Poli Timisoara stand deja cu contractul pregatit, insa este posibil ca antrenorul sa ramana, pentru a conduce echipa intr-o noua primavara europeana, fapt care i-ar creste substantial cota pe continent.
Grecii au plecat ieri dimineata spre Paris, cu lotul complet, exceptandu-l pe Manzios, care este accidentat si care a fost titular doar cand a fost odihnit "senatorul de drept" Papadopoulos. Jucatorii alb-verzi au evitat declaratiile pe aeroportul din Atena, singurul care a vorbit fiind antrenorul Victor Munoz. "Mergem la Paris sa castigam, pentru ca vreau sa continuam parcursul european bun din acest an. Este in joc imaginea noastra pe continent si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a obtine un rezultat bun, chiar daca voi folosi si cativa jucatori care au evoluat mai putin in acest sezon", a spus tehnicianul spaniol, care a procedat asemanator si la meciul cu Rapid, de acum doua saptamani, cand a odihnit trei titulari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.