Reprezentantii Romtelecom, Panagis Vourloumis director general al OTE, James Hubley, director general al Romtelecom, si Catalin Dima, director executiv juridic si corporate affairs in cadrul Romtelecom i-au prezentat premierului planurile companiei d
Reprezentantii Romtelecom, Panagis Vourloumis director general al OTE, James Hubley, director general al Romtelecom, si Catalin Dima, director executiv juridic si corporate affairs in cadrul Romtelecom i-au prezentat premierului planurile companiei de a investi peste jumatate de miliard de euro intr-o retea de generatie urmatoare (Next Generation Network), care va permite clientilor sa beneficieze de servicii mai bune si mai inovative, la preturi mai competitive, se arata in acelati comunicat.
Reprezentantii Romtelecom au accentuat in cadrul acestei intrevederi importanta unui cadru legislativ corect si predictibil, care sa permita companiei recuperarea investitiilor planificate.
intalnirea de marti vine pe fondul scandalului provocat de decizia Autoritatii Nationale de Reglemantare in Comunicatii (ANRC) de a amana cu un an reducerea tarifelor de interconectare practicate de Orange si Vodafone. Romtelecom a criticat dur demersul autoritatii de reglementare inca din perioada de consultare publica si marti a anunsat ca va da in judecata institutia solicitand daune in valoare de 12 milioane de euro.
Grupul elen OTE si Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), in calitate de actionari ai Romtelecom, au convenit recent amanarea pe termen nelimitat a listarii la bursa a fostului operator monopolist de telefonie fixa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.