Dan Motreanu, noul ministru al Agriculturii, a promovat proiectul de ordonanta de urgenta prin care se stabileste modul in care se aloca subventiile comunitare si cele nationale, in agricultura, se arata intr-un comunicat de presa al ministerului. Po
Dan Motreanu, noul ministru al Agriculturii, a promovat proiectul de ordonanta de urgenta prin care se stabileste modul in care se aloca subventiile comunitare si cele nationale, in agricultura, se arata intr-un comunicat de presa al ministerului. Potrivit NewsIn, pentru 2007, sunt prevazute plati complementare de 30 euro/ha de grau, secara, porumb, orz sau floarea soarelui; pentru sfecla, orez si tutun, subventia nationala este de 216 euro/ha. De asemenea, se vor acorda plati complementare si pentru animalele de ferma ale caror produse sunt valorificate pe piata. Astfel, pentru fiecare vaca de lapte, fermierul o sa primesca 650 de lei, plata fiind conditionata de calitatea laptelui. In cazul bovinelor predate la abator, fermierul poate solicita aproximativ 450 de lei, iar pentru taurasi, 700 de lei/ cap de animal.n (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.