Vineri, 15 decembrie, va avea loc la Muzeul National al Literaturii Romane lansarea proiectului "Dark" initiat de Mircea Tiberian. "Dark" este un obiect artistic ce contine pe un CD melodii ale lui Mircea Tiberian si Liviu Butoi, cate un poem de Ion
Vineri, 15 decembrie, va avea loc la Muzeul National al Literaturii Romane lansarea proiectului "Dark" initiat de Mircea Tiberian. "Dark" este un obiect artistic ce contine pe un CD melodii ale lui Mircea Tiberian si Liviu Butoi, cate un poem de Ion Muresan, Ion Stratan, Eugen Suciu, Ioan Flora si Ioan S. Pop si, de asemenea, cinci xilografuri ale artistei Suzana Fintanariu din ciclul "Invelisuri pentru suflet", insotite de un text din "Cartea mortilor tibetana", toate poemele si textele urmand sa apara atat in romana cat si in engleza. "Tema in jurul careia e construit intregul esafodaj artistic este intuneriul si moartea - intunericul din interior si din exterior - care reprezinta prima faza in activitatea alchimica", a declarat Mircea Tiberian.
La lansarea proiectului editat de Muzeul National al Literaturii Romane in colaborare cu Open Art - Societatea de Concerte sunt invitati scriitorii Gheorghe Craciun, Ioan Grosan, Alexandru Condeescu si graficianul Mircia Dumitrescu, caruia ii apartine si conceptia grafica a proiectului, al carui producator executiv este Ioan Cristescu. (M. Andronescu)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.