Un telefon al lui Copos a incins spiritele. Fotbalistii s-au certat intre ei dupa ce au fost anuntati de patron ca nu vor mai primi nici un ban pina in 2007.

Ultimul meci al Rapidului din acest sezon a insemnat nu doar o infringere la
Un telefon al lui Copos a incins spiritele. Fotbalistii s-au certat intre ei dupa ce au fost anuntati de patron ca nu vor mai primi nici un ban pina in 2007.

Ultimul meci al Rapidului din acest sezon a insemnat nu doar o infringere la Petrosani, ci si scindarea grupului construit cu atita dificultate de Razvan Lucescu. O dovada in acest sens este si ceea ce s-a intimplat in autocarul echipei pe drumul dinspre Petrosani spre Bucuresti. Nemultumit de rezultat, George Copos a telefonat unuia dintre jucatori pentru a anunta ca fotbalistii au toate primele blocate pina anul viitor. Rapidistii au inceput sa se certe intre ei, reprosindu-si ratarile din timpul meciului care de-abia se incheiase. Razvan Lucescu nu se afla in autocar, ci impreuna cu presedintele Constantin Zotta intr-o alta masina. Antrenorul si oficialul rapidist au aflat de incident si au intervenit, cei mai afectati de furia colegilor fiind Buga si Karamian.

George Copos se fereste de decizii pina miercuri seara, cind se va sti daca Rapid este sau nu calificata in 16-imile Cupei UEFA. Daca PSG nu invinge in fata lui Panathinaikos, atunci pe banca giulestenilor ramine acelasi antrenor. Daca grecii pierd, este foarte posibil ca in locul lui Razvan sa apara Ioan Ovidiu Sabau, iar Lucescu junior sa ajunga la Timisoara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.