Steaua a bifat duminica seara o noua partida nereusita intr-o deplasare din Liga I, 0-0 la Craiova, ajungand la 13 puncte distanta de Dinamo in clasament, iar lupta pentru titlu pare incheiata. Doar un cutremur de proportii in Stefan cel Mare in ace
Steaua a bifat duminica seara o noua partida nereusita intr-o deplasare din Liga I, 0-0 la Craiova, ajungand la 13 puncte distanta de Dinamo in clasament, iar lupta pentru titlu pare incheiata. Doar un cutremur de proportii in Stefan cel Mare in aceasta vacanta de iarna mai poate resuscita acest campionat, pentru ca ros-albastrii au demonstrat inca o data, pe terenul Universitatii, ramasa in final si fara doi jucatori, ca are mari dificultati in campionat dupa un joc de Liga Campionilor. "Titlul? Cai verzi pe pereti!", a reactionat Mihai Stoica dupa meciul cu Stiinta, semn ca si cei mai infocati fani ai ros-albastrilor si-au cam luat gandul de la acest campionat.
Jocul Stelei de la Craiova a semanat cu multe dintre deplasarile din campionat in acest sezon, cu putine sanse de gol, impotriva unei echipe gazda limitata, dar extrem de motivata si de bine asezata in teren. Nici macar dupa ce a fost eliminat Velcovici, cu 20 de minute inainte de final, situatia nu s-a schimbat, chiar daca Olaroiu avea toti oamenii ofensivi pe teren. La finalul intalnirii, ros-albastrii erau suparati. "Se pare ca nu suntem pregatiti sa luptam intr-o competitie atat de importanta ca Liga Campionilor si sa facem fata si in campionat. Atat am putut, atat am facut. Iarna e lunga si speram ca, odata cu achizitiile pe care le-am preconizat, sa atacam returul cu sanse mai mari de a ne consolida aceasta pozitie. Probabil vor veni trei jucatori, care n-au nici o legatura cu echipele din campionatul nostru", a comentat Mihai Stoica, managerul general al Stelei. Apoi, spre deosebire de alte dati, i-a cam "tavalit" pe fotbalistii pe care de regula ii apara pana in panzele albe. "Suntem la 13 puncte de Dinamo, dar la trei de Rapid si CFR. Practic asta ne intereseaza. Nu trebuie sa visam la cai verzi pe pereti si sa ne gandim la titlu. Noi nu am fost in stare sa marcam in ultimele trei meciuri din deplasare... Trebuie sa coboram cu picioarele pe pamant si sa ne luptam pentru locul doi, de care depinde participarea in Liga Campionilor. Chiar daca evolutiile noastre, in special in deplasare, lasa de dorit, diferenta atat de mare este cauzata de faptul ca Dinamo a avut un parcurs aproape fara greseala", a adaugat Mihai Stoica. Oficialul stelist s-a aratat revoltat de posibilitatea plecarii lui Cosmin Olaroiu: "Cum puteti sa va ganditi ca antrenorul cu care am facut cele mai mari performante din istoria recenta a Stelei poate sa aiba scaunul amenintat?".
De partea cealalta, Adrian Mititelu a contestat vehement arbitrajul lui Augustus Constantin, fiul sefului CCA, care, in minutele de prelungiri, l-a eliminat si pe D. Stoica, tot pentru proteste.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.