O femeie din Marea Britanie care a descoperit zilele trecute ca sotul ei o insala cu cea mai buna prietena a sa a decis ca cea mai eficienta solutie pentru a-i face de rusine este sa inchirieze cu aproape 5000 de euro un banner urias in care sa le ex
O femeie din Marea Britanie care a descoperit zilele trecute ca sotul ei o insala cu cea mai buna prietena a sa a decis ca cea mai eficienta solutie pentru a-i face de rusine este sa inchirieze cu aproape 5000 de euro un banner urias in care sa le explice trecatorilor ce s-a intamplat. In mesajul public adresat sotului "Mark" si prietenei ei "Shelley", aceasta scrie ca "sunteti cei mai mizerabili si mai dezamagitori oameni pe care ii cunosc. Stiu ce ati facut si sunt dezgustata. Mark, vezi ca am schimbat yala, ti-am dat foc la haine si am golit contul nostru comun ca sa platesc acest poster. Va meritati unul pe celalalt".
Dupa nici cateva ore de cand a aparut afisul in centrul orasului Birmingham, cea care s-a autointitulat Jane Doe (nume american general dat persoanelor neidentificate) si care este mama a doi copii, a primit pe site-ul sau sute de mesaje de sprijin. Ea a descoperit ca sotul ei o inseala dupa ce s-a sfatuit cu ascultatorii unei emisiuni radio carora le-a spues ca acesta si-a schimbat comportamentul, a inceput sa se parfumeze, sa lipseasca de acasa si sa-si ascunda facturile de telefon. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.