Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) organizeaza, maine, o licitatie internationala pentru achizitia a 100 de tramvaie. "Pana in prezent au fost cumparate 15 caiete de sarcini, atat din partea unor firme romanesti, cat si din strainatate. Ne
Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) organizeaza, maine, o licitatie internationala pentru achizitia a 100 de tramvaie. "Pana in prezent au fost cumparate 15 caiete de sarcini, atat din partea unor firme romanesti, cat si din strainatate. Ne asteptam sa depuna oferte principalii producatori de tramvaie din Europa", ne-a declarat Mihai Vladarau, seful Serviciului de Relatii Publice din cadrul RATB, in cadrul unui interviu ce poate fi ascultat pe pagina de Internet a ziarului ZIUA. Finantarea acestui proiect de achizitie de tramvaie va fi asigurata din bugetul local al Primariei Municipiului Bucuresti, iar procedura de achizitie publica va fi supusa prevederilor legislatiei in vigoare. Parcul de tramvaie este compus din 515 vagoane, din care peste 370 se afla zilnic in trafic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.