Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei, a fost desemnat cel mai bun jucator al etapei a 15-a din Serie A, in urma unui sondaj efectuat pe Internet, a anuntat ieri yahoo.it. Internationalul roman a primit 26 la suta din voturile participantilor, la fel ca
Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei, a fost desemnat cel mai bun jucator al etapei a 15-a din Serie A, in urma unui sondaj efectuat pe Internet, a anuntat ieri yahoo.it. Internationalul roman a primit 26 la suta din voturile participantilor, la fel ca si mijlocasul formatiei Lazio Roma, Christian Ledesma. Pe locurile urmatoare in acest sondaj se afla Alvaro Recoba (Internazionale Milano), cu 14 la suta din voturi, Cristiano Doni (Atalanta Bergamo), cu 12 la suta, si Fabio Henrique Simplicio (US Palermo), cu 11 la suta. Adrian Mutu a inscris duminica unicul gol in meciul castigat de Fiorentina, in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata lui Chievo Verona, ajungand astfel la a saptea reusita in acest sezon in Serie A. Mutu, care a fost integralist, a marcat in minutul 80, dintr-o pasa de la Montolivo. Fotbalistul roman a preluat pe piept si a sutat de la marginea careului in poarta aparata de Sicignano. Dupa 15 etape, Mutu ocupa locul trei in clasamentul golgeterilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.