In tara
Vremea va fi instabila si se va raci in majoritatea regiunilor. Cerul va fi noros si temporar va ploua, pe arii extinse in jumatatea de sud a tarii si la munte si local in rest. In Carpatii Meridonali si de Curbura si izolat in M
In tara
Vremea va fi instabila si se va raci in majoritatea regiunilor. Cerul va fi noros si temporar va ploua, pe arii extinse in jumatatea de sud a tarii si la munte si local in rest. In Carpatii Meridonali si de Curbura si izolat in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. Cu totul izolat vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 22 de grade, iar cele minime intre 4 si 12 grade.
La Bucuresti
Vremea va fi instabila si se va raci. Cerul va fi noros si vor cadea averse, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 19-20 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 10 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.