Jucatorul roman a punctat si a pasat decisiv la victoria cu 2-1 obtinuta de Alemannia pe terenul lui Wolfsburg
ITALIA, Serie A, etapa a 15-a * CRISTI CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, invinsa cu 3-0 de Lazio in derby-ul capitalei. Capita
Jucatorul roman a punctat si a pasat decisiv la victoria cu 2-1 obtinuta de Alemannia pe terenul lui Wolfsburg
ITALIA, Serie A, etapa a 15-a * CRISTI CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, invinsa cu 3-0 de Lazio in derby-ul capitalei. Capitanul Nationalei a fost criticat de presa italiana dupa acest meci, imputandu-se devierea nefericita de la primul gol al gazdelor.
SPANIA, Primera Division, etapa a 14-a * GABRIEL TAMAS a fost integralist pentru Celta Vigo, care a remizat pe teren propriu cu Villarreal, scor 1-1 * LAURENTIU ROSU a fost rezerva pentru Recreativo Huleva, invinsa cu 4-2 de Athletic, la Bilbao. Fotbalistul roman a fost trimis pe teren dupa pauza, in locul lui Dani * COSMIN CONTRA nu a jucat deloc pentru Getafe, 1-1 acasa cu Betis Sevilla.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 16-a * LAURENTIU REGHECAMPF a fost omul decisiv pentru Alemannia Aachen, care a castigat cu 2-1 pe terenul lui Wolfsburg. Ex-stelistul a fost integralist, a marcat pentru 1-1 in minutul 71, din lovitura libera, iar in minutul 77 i-a pasat lui Herzig pentru 2-1.
UCRAINA, Cupa, sferturi de finala * FLORIN CERNAT a fost titular pentru Dinamo Kiev, care a castigat in deplasarea de la Dnepropetrovsk cu 2-1, dupa prelungiri, calificandu-se in semifinalele competitiei. Mijlocasul roman a fost schimbat in minutul 65 cu Rebrov, in timp ce CRISTIAN IRIMIA nu a fost folosit deloc. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.