Atacantul Ionel Ganea a facut din nou nota discordanta de colegii sai, care sarbatoreau incheierea sezonului, facand declaratii "tari" la adresa conducatorilor din Stefan cel Mare. "O sa-mi clarific situatia saptamana viitoare. Nu am nimic cu Dina
Atacantul Ionel Ganea a facut din nou nota discordanta de colegii sai, care sarbatoreau incheierea sezonului, facand declaratii "tari" la adresa conducatorilor din Stefan cel Mare. "O sa-mi clarific situatia saptamana viitoare. Nu am nimic cu Dinamo sau cu colegii, am fost mintit si imi vine greu sa lucrez cu niste oameni care ma mint. Nu vreau sa fac publica situatia, o voi rezolva intre sase ochi", a declarat Ganea, el urmand sa negocieze ramanerea sa in "Groapa" cu Cristi Borcea si cu Nicolae Badea.
Intrebat daca doreste sa joace in Liga Campionilor, Ganea a raspuns: "Foarte mult, dar ramane de vazut cu cine. Steaua nu este interesata de jucatori din tara, nici domnul Becali nu cred ca ma vrea, nu m-au luat nici cand eram liber de contract. Acum este prea devreme sa ma pronunt". Intervenind in conflict, antrenorul Mircea Rednic a anuntat ca i-a transmis jucatorului ca are nevoie de el in continuare, dar ca, in cazul in care Ganea va dori sa plece, va cauta un inlocuitor pe masura. La randul sau, Borcea a declarat ca nici nu concepe ca Ganea sa renunte, ba, mai mult, ii va prelungi contractul scandent la sfarsitul sezonului. "Lui Ganea i se prelungeste automat contractul la vara daca Dinamo ia campionatul. Astfel, el va mai juca un an si jumatate la Dinamo, iar Danciulescu si Niculescu inca doi", a spus Borcea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.