Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, a demarat in forta campania de transferuri de iarna, prezentandu-i ieri fundasul brazilian Andre de Souza Galiassi (26 de ani, 1,87 metri inaltime, 82 de kilograme) si atacantul paraguayan Miguel Angel Cuella
Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, a demarat in forta campania de transferuri de iarna, prezentandu-i ieri fundasul brazilian Andre de Souza Galiassi (26 de ani, 1,87 metri inaltime, 82 de kilograme) si atacantul paraguayan Miguel Angel Cuellar (24 de ani, 1,86 metri, 82 kg). Anuntul "bomba" a venit abia apoi: "Viorel Frunza este jucatorul nostru. Il vom prezenta probabil la finalul saptamanii", a sunat declaratia transferului atacantului de la FC Vaslui, unul dintre cei mai in forma ai campionatului.
La randul sau, patronul Arpad Paszkany, a vorbit despre planurile sale la CFR. "Jucatorii care sunt acum in lot se gandesc, probabil, ca e o performanta sa fie primii dupa echipele din Bucuresti. Eu insa vreau sa fiu inaintea formatiilor din Capitala. Mi-am pus in cap sa castig titlul si nu ma las", a spus finantatorul clujenilor. Paszkany i-a avertizat pe fotbalistii din lot ca vor avea in curand concurenta. "Voi aduce cati jucatori este nevoie: cu mentalitate, luptatori, care sa fie nemultumiti la egal, indiferent daca joaca impotriva Stelei sau a altei echipe. Sigur, nu-i vom putea aduce pe toti la iarna. Consider ca ne vom putea bate la titlu cand vor fi 18 jucatori cu mentalitate din 22 sau 24 din 26", a subliniat Paszkany. El a mai afirmat ca echipa a pierdut cel putin cinci puncte "din prostie", iar acest lucru se reflecta in clasament. "Acum eram pe locul doi, in fata Stelei si la cinci puncte de Rapid. Era o clasare mai realista", a mentionat Paszkany. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.