"Cainii" s-au temut de meciul de la Targu Jiu, mai ales dupa ce gorjenii ii eliminasera din Cupa Romaniei, iar scorul cu care s-au impus, 3-0, nu inseamna deloc ca au avut o partida usoara, lucru asupra caruia a tinut sa insiste si antrenorul Mirc
"Cainii" s-au temut de meciul de la Targu Jiu, mai ales dupa ce gorjenii ii eliminasera din Cupa Romaniei, iar scorul cu care s-au impus, 3-0, nu inseamna deloc ca au avut o partida usoara, lucru asupra caruia a tinut sa insiste si antrenorul Mircea Rednic la finalul partidei
Dupa cum se poate observa din parcurgerea listei cu marcatorii, diferenta in partida de la Targu Jiu dintre Pandurii si Dinamo au facut-o atacantii echipei oaspete, meciul fiind unul destul de echilibrat, iar scorul extrem de nedrept fata de realitatea aratata in teren. De fapt, spre surprinderea multora, inclusiv Rednic a recunoscut cu un fair-play de care nu-l prea banuiam ca nu se astepta sa intampine atatea dificultati din partea echipei gazda, in ciuda masurilor de precautie pe care si le luase: "Aici la un moment dat a fost un joc atat de echilibrat ca nu stiai care e Dinamo si care e Pandurii. A fost un meci de lupta si diferenta a facut-o valoarea atacantilor nostri. Ma bucur ca aceasta prima parte de campionat s-a incheiat cu bine, mai avem un joc la Totenham, un meci mai special care nu se compara cu ce e in campionat. Poate scorul e prea sever pentru felul in care s-a jucat. Sunt momente in care se joaca si mai prost, dar daca ai jucatori care sa faca diferenta poti castiga. Asa am reusit sa dam in prima repriza doua goluri, pentru ca apoi nu a mai contat si ei au fost obligati sa iasa la joc" a mai afirmat tehnicanul alb-rosiilor.
"Ar trebui sa iau lectii de la Neagoe si Cartu"
Rednic s-a mai aratat surprins de organizarea si determinarea adversarilor in disputa de ieri: "Pandurii e o echipa foarte bine organizata in aparare si aici cred ca trebuie sa mai iau lectii si de la Neagoe si de la Sorin Cartu. Bravo lor si felicitari pentru felul in care isi aseaza echipa in teren. Rezultatele pe care Pandurii le-a avut nu sunt intamplatoare. Sincer sa fiu mi-a fost teama de acest meci pentru ca au avut rezultate foarte bune pentru ca i-am urmarit si am vazut ultimele lor evolutii. I-am vazut si cu Steaua si cu Rapid, cu doua echipe bune, carora le-au pus probleme. Stau acolo si iti dau impresia ca te lasa sa controlezi jocul, dar nu ajungi la poarta". De cealalta parte, Eugen Neagoe, antrenorul Pandurilor, a opinat la randu-i ca scorul este unul exagerat, insa, fara vehementa, a amintit de doua faze in care echipa sa ar fi putut sa primeasca doua lovituri de la 11 metri, la una dintre acestea tinzand si noi sa-i dam dreptate. "Asa s-a intamplatm dar daca arbitrul nu a dat, asta e", a incehiat resemnat Neagoe.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.