Florin Marin va ramane antrenor principal la Ceahlaul, in ciuda seriei negre pe care a inregistrat-o gruparea din Piatra Neamt de la venirea sa pe banca tehnica a nemtenilor. Ieri, presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a avut o sedin
Florin Marin va ramane antrenor principal la Ceahlaul, in ciuda seriei negre pe care a inregistrat-o gruparea din Piatra Neamt de la venirea sa pe banca tehnica a nemtenilor. Ieri, presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a avut o sedinta cu jucatorii si cu staff-ul tehnic, in care a anuntat ca "Flocea" are mana libera la echipa. "Florin Marin va ramane antrenor si poate decide ce jucatori vor pleca si cine va veni. El este seful, chiar daca unora dintre jucatori nu le convine acest lucru", a spus Stefan, care l-a aparat pe antrenor si de criticile aduse de suporteri. Fanii nemteni i-au cerut lui Marin sa demisioneze dupa infrangerea de vineri seara, scor 0-4, la Piatra Neamt, cu Politehnica Iasi, meci de la care Stefan a plecat din tribuna oficiala la 0-2! "Flocea" a lipsit de la conferinta de presa de dupa meci, acuzand probleme medicale dupa ce a suferit un puseu de tensiune. Fl. Marin a venit la Ceahlaul in etapa a 15-a si a inregistrat cinci esecuri consecutive: 0-1 cu FC Arges (in deplasare), 0-3 cu Rapid (acasa), 0-2 cu Dinamo (in deplasare), 1-2 cu Gloria Bistrita (in deplasare) si 0-4 cu Politehnica Iasi (acasa). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.