In aceasta seara, de la ora 18, la World Trade Center, va avea loc Gala Fotbalului Romanesc 2006, eveniment organizat de Asociatia Fotbalistilor Romani si Clubul Sportiv al Jurnalistilor (in direct la B1 TV). In cadrul galei vor fi desemnati cei mai
In aceasta seara, de la ora 18, la World Trade Center, va avea loc Gala Fotbalului Romanesc 2006, eveniment organizat de Asociatia Fotbalistilor Romani si Clubul Sportiv al Jurnalistilor (in direct la B1 TV). In cadrul galei vor fi desemnati cei mai buni antrenori, fotbalisti, arbitri, conducatori de cluburi, investitori si vor fi premiati cei mai buni ziaristi sportivi si emisiunile sportive ale anului 2006. De asemenea, se vor acorda premii speciale si de excelenta unor personalitati marcante ale fotbalului romanesc. La eveniment au fost invitati sa participe atat oficiali din lumea fotbalului, cat si sportivi reprezentativi, fiind asteptati, printre altii, Mircea Sandu, presedintele FRF, Dumitru Dragomir, presedintele LPF, Chivu, Tamas, Marica si Mutu. Tot in cadrul acestui eveniment se va desfasura si finala "Miss Romania 2006". Momentele artistice ale galei vor fi sustinute de Marcel Pavel si de Lavinia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.