Federata Sindicatelor din Posta si Comunicatii (FSPC) ameninta ca salariatii nu vor mai lucra nici o ora in plus, nu vor mai transporta genti mai grele de 12, respectiv 15 kilograme, iar soferii nu vor mai circula cu masinile cu norma d


Federata Sindicatelor din Posta si Comunicatii (FSPC) ameninta ca salariatii nu vor mai lucra nici o ora in plus, nu vor mai transporta genti mai grele de 12, respectiv 15 kilograme, iar soferii nu vor mai circula cu masinile cu norma de casare depasita. Toate acestea, daca societatea nu va fi scoasa de pe lista societatilor monitorizate de Fondul Monetar International, fapt care ii impiedica pe postasi sa-si negocieze liber salariile sau sa angajeze personal suplimentar. De asemenea, postasii cer plata orelor suplimentare restante si imbunatatirea conditiilor de munca. Gentile de corespondenta sint, in medie, de doua ori mai grele decit limita admisa, sustin sindicalistii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.