Distrigaz Sud si Gaz de France (GdF) au semnat un contract pe un an, prin care o echipa de webmasteri a societatii de distributie va asigura administrarea si mentenanta a 12 site-uri GdF din Europa. Noutatea pe care o aduce acest contract este faptul
Distrigaz Sud si Gaz de France (GdF) au semnat un contract pe un an, prin care o echipa de webmasteri a societatii de distributie va asigura administrarea si mentenanta a 12 site-uri GdF din Europa. Noutatea pe care o aduce acest contract este faptul ca, pentru prima data, o companie internationala importa competente din tarile unde are filiale. "Am demarat acest proiect impreuna cu cei de la Distrigaz Sud pentru ca am gasit aici competente specializate de care Gaz de France este prima interesata. Aceasta masura se inscrie pe linia modernizarii Distrigaz Sud, care se reflecta in imbunatatirea serviciilor pentru clienti", a declarat directorul Gaz de France pentru Europa Centrala si de Est si presedinte al Consiliului de Administratie al Distrigaz Sud, Jean-Francois Carriere. Valoarea contractului este cuprinsa intre 100-200 de mii de euro, in functie de cererile care vor veni din partea GdF, reprezentantii companiei franceze precizand ca valoarea contractului poate fi mult mai mare. Carriere a mai precizat ca negocierile cu Petrom pentru semnarea contractelor pentru anul viitor nu au fost finalizate, insa exista suficiente resurse asa incat nu exista posibilitatea de a ramane fara gaze in perioada varfului de consum din iarna. "Distrigaz Sud a inmagazinat 650 de milioane de metri cubi de gaze, cu 50% mai mult decat anul trecut, iar daca nu vor fi probleme tehnice, vom asigura necesarul de consum pana la primavara", a completat Carriere. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.